x

Blog

Hvorfor en porcelænsafbryder?

Skrevet af: PATY
mere
 

Hvor det spiller med farver...

Skrevet af:
Luft, sol, fuglesang, bare uendelig romantik. KATY har udtænkt dette hus i naturlige pastelfarver. Allerede helt fra starten havde vi til hensigt at bruge porcelænsafbrydere ROO ALBA i hele huset, så de passede til de hvide døre og de dristige vinduesrammer, der danner en hel væg i huset. Men...
 
mere
 

Træbyggeri – Ark

Skrevet af: PATY

Dette træbyggeri blev bygget i udkanten af Prag. Dets energibehov, herunder vandopvarming er, utrolig nok, 0,9 tons træpiller om år. Og det hele med et slukket solarpanel. Ved et tændt solarpanel, bruger dets ejere kun et par kilo træpiller mere per år. Verdens specialitet der deltog i dette byggeri ved, at der til interiøret blev brugt 55 tons synlig beton. Dermed har byggeriet en enorm varmekapacitet for varmelagring. Til sammenligning som om 2.000 akkumuleringsovne ville varme det op. 

I dette byggeri blev der brugt 156 porcelænsafbrydere og stikkontakter. Den valgte farve til deres overflade er Grisea også kaldt grafit. Det fantastiske udseende understreger det betagende interiørs design. 

mere
 

Hvordan kan man ”trylle” med afbrydere og stikkontakter

Skrevet af: Jana Ledecká

Vær ikke bange for farver. Med porcelænsstikkontakter fra KATY PATY vil ethvert interiør stråle. Farvegrupperne er designet sådan, at farverne fra denne gruppe vil være perfekt afbalancerede og smukt sammenstemte. Man kan endda bruge dem alle sammen i et rum.

mere
 

Video fra produktionen

Skrevet af: PATY

Video direkte fra porcelænsproduktionen. Få indblik i de gamle mesters hemmeligheder i produktionen.

mere
 
 


Potřebujete zajistit výhodné financování Vašeho podnikatelského projektu nebo nákupu vybavení?

Rád Vám kdykoliv poradí náš specialista:

Bc. Petr Ledvina