x

Blog

Hvor det spiller med farver...

Skrevet af:
…grundlæggende er det at vælge „et emne til huset“, og derefter det egnede udvalg af farver og brugte materialer. Emnet for dette luftige byggeri, der er bygget af selskab DOMESI, er ferie. Luft, sol, fuglesang, bare uendelig romantik. KATY har udtænkt dette hus i naturlige pastelfarver. Helt fra starten havde vi til hensigt at bruge porcelænsafbrydere ROO ALBAi hel huset, så de passede til de hvide døre og de dristige vinduesramme, der danner en hel væg i huset. Men… én vidunderlig morgen vågnede KATY og så FARVER, derfor har hun besluttet sig for at hun bestemt vil bruge farveskalaen fra farvekollektionen DECORUS.
I det centrale beboelsesrum, hvor det gråblå gulv dominerer, har hun valgt ROO LIVOR. I køkkenet, hvor de hvide elementer dominerer af renhed (keramisk håndvask, lys, , emhætten og et stort vindue over køkkenbordet), med porcelæners hvide farve har hun haft fokus på renheden også understreget den i form af afbrydere og  stikkontakter ROO ALBA. I huset findes der også to soveværelser. Det ene er indrettet i mørke farvenuancer og dertil passer ROO LUCIDUM perfekt og forbandt dermed alle dele lige fra tæpper gennem sengelinned til loftbelysning i kobberfarve. Et lyst soveværelse, med gulv i farver af en tordenvejrhimmel, har krævet et farvet selskab af afbrydere ROO COLUMBA.  soveværelset dominerer bløde grå nuancer for at fremhæve to af interiørets perler – en håndmalet mexicansk håndvask fra LA GARTIJA og en blød afbryder ROO ALBA fra KATY PATY.
Retro elementer, som er en del af kollektionen ROO, supplerer perfekt den nordiske stilrenhed, så det faktisk passer til træbyggerier. Netop på træ i varme honningfarver stråler FARVE kollektionen DECORUS. KATY PATY kom med porcelæns afbrydere og stikkontakter, der ikke ødelægger et perfekt harmonisk rum, men tværtimod: ROO er designelementer, der fremkalder erindringer og smil.. KATY kan godt lide historier og også dette hus har sin historie, som ethvert hus har.
Uanset om I starter med at skrive jeres hus´ historie eller I fortsætter med den, eller I bygger eller rekonstruerer, undertryk ikke byggeriets historier og historien af steder, hvor i lever. Tværtimod, understøt dem, de giver tilbage med taknemmelighed. Det er historien fra jeres hjem og fra jeres liv.
Er der noget der er lykkedes, noget i har glæde af? Hvis det lykkedes for jer med afbryderen fra KATY PATY, er vi begejstret for det! Vis det! Del det med hele verden! :)
 


Potřebujete zajistit výhodné financování Vašeho podnikatelského projektu nebo nákupu vybavení?

Rád Vám kdykoliv poradí náš specialista:

Bc. Petr Ledvina